Történet

A Szent János Kórház szülésfelkészítő előadásai magas szakmai színvonaluknak köszönhetően már 20 éve támogatják a kismamákat olyan információkkal, melyek segítik őket  a szülésre történő felkészülésben és ráhangolódásban egyaránt.

A koronavírus-járvány következtében a családok biztonságát is szem előtt tartva felfüggesztettük az előadásokat. Az érdeklődés azonban töretlen maradt, így fontosnak tartottuk, hogy szülésznőink tudását online tartalom formájában is elérhetővé tegyük. Így született meg a “Babára várva” online szülésfelkészítő tanfolyamunk.

A szülésfelkészítő tanfolyamok a szakemberek véleménye szerint rendkívül hasznosak, érezhetően könnyebbé teszik a perinatális időszakot a kismamák és az ellátók számára egyaránt.

“Babára várva” online tanfolyamunk előadói névsorának összeállításakor törekedtünk arra, hogy a kötődő szakterületeket bevonva intézményünk minél több kiváló szakemberét bemutathassuk. Szülésznőinken és csecsemőápolóinkon kívül IBCLC laktációs szaktanácsadó, gyógytornász, szülész-nőgyógyász-, gyermeksebész és neonatológus szakorvos előadásait hallgathatják a tanfolyam résztvevői. Családi Lelki Egészség Centrumunk szakemberei gondoskodnak arról, hogy életük legnagyobb kalandjára mentálisan is felkészülhessenek a gyermeket váró családok.

Szülés

Szoptatás

Hazamenetel, első napok otthon